Gespreksavond klimaatverandering 23 september: Hoe ga ik ermee om?

Door Ivo Leijten op 6 september 2022

Hitte en droogte, ook deze zomer hebben we er weer mee te maken. En als het dan regent, komt het met bakken uit de lucht. Dat is klimaatverandering! Als we niets doen, wordt dat alleen maar erger.

Maak jij je daar ook zorgen over? Of vraag jij je af: wat betekent klimaatverandering voor mij? Hoe kan ik hiermee omgaan? Kom dan naar onze gespreksavond. Het belooft een boeiende avond te worden met o.a. de Sallandse klimaatburgemeester, sprekers die vertellen hoe zij hiermee omgaan en inzicht in jouw eigen ecologische voetafdruk. En we horen ook graag hoe jij hiermee bezig bent! We zien je graag op vrijdagavond 23 september 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de bibliotheek in Raalte. Mail naar [email protected] om je aan te melden.

Ivo Leijten

Ivo Leijten

Ik ben Ivo Leijten, 44 jaar en 20 jaar geleden uit het zuiden, via Wageningen naar Raalte verhuisd voor de liefde. Samen met mijn vriendin, dochter, zoon en beestenbende wonen we hier heerlijk in het groen, net buiten de bebouwde kom. Politiek actief sinds mijn 18e. Samen maak je je omgeving en zorg je voor

Meer over Ivo Leijten