Standpunten

Zoeken

Het platteland is van iedereen, visie PvdA Raalte over het buitengebied

Het platteland is van iedereen. Veiligheid en gezondheid moeten voor op staan bij de keuzes van de gemeente.

Lees verder

PvdA: Leven in Raalte, visie op de toekomst

PvdA Raalte: één samenleving, met elkaar en voor elkaar

Lees verder

PvdA: Werken in Raalte, visie op de toekomst

Een warm ondernemersklimaat Een groot deel van de werkgelegenheid wordt geboden door bedrijven. De gemeente moet zuinig zijn op hun lokale ondernemers. De PvdA wil startende ondernemers een warm welkom bieden. Dit doen we door ondernemersplannen te faciliteren en te kijken naar financieringsvormen met starterskredieten of subsidies. De gemeente als aanjager van het bedrijfsleven dus.

Lees verder

PvdA: Wonen in Raalte, visie op de toekomst

Wonen in Raalte leeft Wonen in Raalte is populair, we zien het aan de groeicijfers. Natuurlijk willen we dat deze groei zich doorzet. Maar wonen in een gezonde, mooie en groene omgeving vraagt om actief beleid. De PvdA wil dat er voldoende woningen beschikbaar zijn, nu en in de toekomst.  En dat niet alleen het

Lees verder

Verkiezingsprogramma 2018-2022 PvdA Raalte

Raalte: één samenleving, met elkaar en voor elkaar. De mooiste plannen komen uit de samenleving. De inwoners weten vaak het best waar ze naar toe willen met hun omgeving. De gemeente heeft een belangrijke faciliterende rol. De ideeën en plannen moeten namelijk wel bij elkaar gebracht en uitgevoerd worden. Wij willen dat de burger centraal staat. Bestuur en organisatie willen wij omvormen tot een dienstbare overheid. Positief, creatief en faciliterend. Motto: IK? NEE WIJ!

Lees verder