kandidaat raadslid

Sefik Köse

Ik ben Sefik Köse, 47 jaar oud getrouwd en we hebben samen 3 geweldige zonen. Ik woon nagenoeg mijn gehele leven in Raalte en ook erg betrokken met Raalte zelf. Lang gevoetbald bij SV Raalte en ook met de muziek (speel basgitaar in een band) herkent men mij hierin. Ruim 25 jaar ervaring bij overheid (Beroepsmilitair-hoofdagent van politie) en dus altijd nauw en automatisch betrokken met politiek.
Waarom PvdA? PvdA, staat vanouds voor het WIJ gevoel en dit zal qua campagne ook bij ons goed naar voren komen. We moeten het tenslotte samen doen en de schouders eronder heb ik altijd ook gedaan. Opgeven staat niet in mijn woordenboek, maar juist er samen voor gaan! En dit is precies wat mij en anderen erg bindt en dus PvdA.
Door mijn werk o.a. bij de politie ben ik altijd nauw maatschappelijk betrokken en heb in grote steden zoals Rotterdam (Oude Noorden), Zwolle (Centrum en Oost) en Den Haag (Schilderswijk) in achterstandswijken gewerkt. Erg veel gezien, vooral erg veel geleerd. Bepaalde criminele activiteiten zijn echter helaas niet meer alleen in grotere steden, maar ook waarneembaar in dorpen als Raalte. Met mijn ruime ervaring hoop ik een positieve steun te kunnen geven aan de gemeente Raalte. Ook ik kan het niet alleen en hoop derhalve in de toekomst met u op een prettige samenwerking, want we hebben allen 1 prioriteit en dat is een betere gemeente Raalte. Wij als PvdA gaan ervoor!