Door Gerrit Vrielink op 30 oktober 2016

Rode Parasol PvdA Raalte zaterdag 29 oktober op Markt Raalte

20161029_1236211

PvdA parasol Markt Raalte

De Rode Parasol van de PvdA Raalte heeft zaterdag 29 oktober 2016 op de Markt in Raalte gestaan. We hebben leuke gesprekken gehad met diverse inwoners van Raalte. Er was verrassend veel instemming met onze stelling: “betaald parkeren, tuurlijk!”. Daar zal de PvdA in de Gemeenteraad ongetwijfeld op terug komen: “Wie gaat de afschaffing van het betaald parkeren betalen?”

Verder waren er verschillende meningen over wie de kar moet trekken bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017: Samson of Asscher. Het conceptverkiezingsprogramma van de PvdA ademt een principiële linksere koers uit, waarbij het afschaffen van de eigen bijdrage van de Zorgpremie goed is ontvangen. Ook de oplossing van de PvdA om dit via een % hogere belasting te financieren.

Het was een leuke ochtend op de Markt onder een fris, stralend zonnetje.

Gerrit Vrielink

Gerrit Vrielink

In 1951 geboren in het Gelderse Laren. Na mijn opleiding ben ik via Rijkswaterstaat bij het Zuiveringsschap Drenthe in Assen gaan werken. Ruim 10 jaar hebben wij in Rolde gewoond, toen nog een “rode” gemeente. Daar lid en actief geworden voor de PvdA. Sinds 1986 wonen we met veel plezier in Raalte en heb ik

Meer over Gerrit Vrielink