17 maart 2014

PvdA Raalte klaar voor verkiezingen

Ellen op de Martkt

De PvdA Raalte is aan haar eindsprint begonnen. Nog twee dagen te gaan tot 19 maart. Tot die tijd zijn er nog enthousiaste PvdA-leden op pad met flyers, magazines en rozen.
De afgelopen maanden zijn de inwoners van Raalte, Heino, Luttenberg, Heeten, Nieuw Heeten, Broekland, Laag Zuthem, Lierderholthuis en Marienheem, kortom de hele gemeente Raalte, op diverse manieren in aanraking gekomen met de standpunten en ideeën van de Partij van de Arbeid.  We hebben vele verkiezingsdebatten gevoerd en meerdere radio-interviews gegeven.
We stonden op de markten om rozen en flyers uit te delen. We zijn de wijken in gegaan om met de inwoners te praten. We hoorden hun zorgen, maar ook zaken waarover men tevreden was.
We gingen in gesprek over de keuzes die gemaakt gaan worden over Zorg en Welzijn, over de zwembaden in Raalte en Heino, over de voortvarende bouw van de Multifunctionele Accommodaties, over onveilige situaties in het wegennet, maar ook over de onbegrijpelijke keuzes van de huidige coalitie in de gemeenteraad.

We hebben de afgelopen vier jaar onze visie uitgedragen: sterker maken wat sterk is en een vangnet in stand houden voor de kwetsbaren onder ons. Geen beloftes voor de verkiezingen om die vervolgens na de verkiezingen weer snel in te leveren!

Volgens de Stentor is onze PvdA-fractie verreweg de beste in de raad. Daarom is het belangrijk dat de PvdA de komende 4 jaar dit verhaal kan blijven vertellen.

Maar we willen meer: het gemeentelijk beleid mede vormgeven door verantwoordelijkheid te dragen. Daarom is woensdag 19 maart elke stem voor de PvdA belangrijk en noodzakelijk!

Kies voor een sociaal beleid en verandering in de gemeente Raalte. Kies PvdA!