Door Arie van der Wilt op 28 februari 2017

Gratis parkeren in Raalte vanaf 3 april

De PvdA is er niet blij mee, maar het vrij parkeren is een feit. Vanaf 3 april kan iedereen vrij parkeren in Raalte, soms onbeperkt (groen) en soms met parkeerschijf (blauw).
Iedereen denkt dat vrij parkeren de gemakkelijke oplossing is om drukte te genereren in het centrum. Onze stellige overtuiging is dat drukte/klandizie niet ontstaat door parkeerfaciliteiten, maar door een aantrekkelijk en een gezellig centrum. Het is aan de ondernemers om de aantrekkelijkheid te stimuleren, de gemeente kan enkel faciliteren.
Parkeren is nooit gratis. Iedere parkeerplaats kost veel geld. Dat wordt vanaf 3 april niet meer betaald door de gebruiker, maar door ons allemaal. Die keuze is gemaakt. De PvdA had liever gezien dat de gebruiker blijft betalen, maar het is nu zoals het is.
Hopelijk levert het Raalte op wat er van verwacht wordt. Uiteraard wenst de PvdA een fijn en leefbaar centrum, net als iedereen! Raalte zijn we immers samen!
Arie van der Wilt

Arie van der Wilt

Ik ben Arie van der Wilt en ik ben afkomstig uit het midden van het land. Inmiddels wonen mijn vrouw en ik al meer dan 25 jaar met veel plezier in Raalte. Na mijn rechtenstudie in Utrecht heb ik op verschillende plaatsen door heel het land gewerkt, vooral in juridische en in managementfuncties. Op dit

Meer over Arie van der Wilt